Mikä on Aistimus

Aistimus on tuoksumarkkinointiin ja laajemmin aistimarkkinointiin erikoistunut yritys. Aistimus sai alkunsa, kun perustaja Kaisa Sandell teki tutkimusta tuoksumarkkinoinnista ja huomasi, miten moni yhteistyöyritys halusi jatkaa tuoksumarkkinointia tutkimuksen jälkeen. Aistimus tuottaa tuoksumarkkinointiratkaisuja yrityksille. Aistimus on oodi aistikkaalle ympäristölle, jossa tuoksuja on sopivasti – ei liikaa, ei liian vähän – ja jossa tuoksut lisäävät ihmisten tyytyväisyyttä. 

pystypullo_marmoripöydällä

Miten me toimimme

Lähdemme liikkeelle asiakkaan tavoitteista. Joskus tavoite on kirkkaana mielessä – vaikkapa myynninlisäys tietyssä kategoriassa. Joskus taas voi olla kiinnostunut tuoksuista, mutta ei tiedä, miten niitä voisi omassa liiketoiminnassaan hyödyntää. Aistimuksella me autamme arvioimaan, sopiiko tuoksu yrityksen markkinointivalikkoon.

Edustamme Euroopan johtavaa tuoksujen kehittäjää, Scentcommunicationia, Skandinaviassa. Osallistumme myös tuoksujen kehittämiseen ja tarvittaessa myös räätälöintiin. Huolehdimme kaikista käytännön asioista, aina tuoksukoneen täytöstä tuoksujen ajastukseen. Näin Sinun ei tarvitse muuta kuin nuuhkaista syvään ja nauttia miellyttävästä ympäristöstä.

Ole yhteydessä, niin puhutaan siitä, miten tuoksumarkkinoinnin avulla kehitämme liiketoimintaasi eteenpäin

Visiomme

Haaveenamme on tehdä ympäristöstämme miellyttävämpi ja elämyksellisempi turvallisten tuoksujen avulla. Toivomme, että entistä useampi löytäisi tuoksuista piristystä päiväänsä tai boostia myyntiinsä. Maailma on täynnä kauniita tuoksuja – niille tulee vain olla oikea aikansa ja paikkansa.

Toimintatapamme

Me lähdemme ajattelussamme aina liikkeelle asiakkaasta. Asiakaslähtöisellä toimintamallilla varmistamme parhaat lopputulokset. Asiakaslähtöisyys on meidän mallimme.

Ketä me olemme

Me, Kaisa ja Henry olemme Aistimuksen perustajat. Me haluamme tutustua sinuun ja auttaa sinua asitimarkkinoinnin keinoin. Olemme molemmat pitkän linjan ammattilaisia markkinoinnin ja markkinointiviestinnän kentältä – tiedostamme niitä asioita, jotka ovat sinulle markkinoijana tärkeitä ja tiedämme myös sen, miten tuoksumarkkinoinnin avulla voimme auttaa sinua.

Aistimus Tuoksumarkkinointi Kaisa
Aistimus Tuoksumarkkinointi Henry